Veranstaltungsort: online (zoom)

Discussion of papers submitted by PhD candidates and Postdocs in response to the research seminar of the spring term

On 21 October 2020 the SFB Colloquium starts with a new round of presentations, discussions, roundtables and panel talks. The opening event will be used to review research done during the first half of the year and to reflect on concept papers submitted by doctoral students and postdoctoral researchers. Discussions will revolve around the use of theoretical concepts developed by the SFB 1199, associated challenges, innovative approaches and future conceptual work.

___________

Das Kolloquium des SFB 1199 wird im Wintersemester 2020/2021 in einer Mischung aus begrenzter Präsenz und online-Veranstaltung in hybrider Form stattfinden und Diskussionsrunden, wissenschaftliche Vorträge, eine Buchpräsentation sowie die Eröffnungsfeierlichkeiten zweier Forschungsinstitute umfassen. Bei allen Vorträgen gibt es die Möglichkeit, sie per zoom live mitzuerleben und sich aktiv an deren Diskussion zu beteiligen.